Verso

Lichtgewicht, aanpasbare elektrische rolstoel met afneembare lithiumbatterij.


De Verso is een veelzijdige en wendbare elektrische rolstoel. Dankzij het lichtgewicht ontwerp is het de perfecte rolstoel voor gebruikers die veel onderweg zijn en hun mobiliteit willen vergroten zonder aan comfort in te boeten. Dankzij onze uitgebreide aanbod in opties biedt de Verso zijn gebruiker een opmerkelijk aanpassingsvermogen. Verso combineert de duurzaamheid van een manuele rolstoelframe  met de geavanceerde functies van twee gemotoriseerde achterwielen en is daarmee een perfecte keuze voor een comfortabele, lichtgewicht elektrische rolstoel. De lithium-ion batterij kan worden verwijderd om eenvoudig te worden opgeladen voor nog meer gebruiksgemak.

Het standaard pakket: 

  • Afneembare en verstelbare armleuningen.
  • In hoogte verstelbare duwhandvatten - 5 posities.
  • In hoogte verstelbare rugleuning met 4 spanbanden.
  • Afneembare lithiumbatterij, voorzien van veiligheidsslot.
  • Verstelbare zitdiepte 
  • Wegklapbare en afneembare voetsteun, in lengte verstelbaar.
  • Ademende 3D NET kussenbekleding.

6 km/u - Met 6 km/u rijdt de Verso op de perfecte snelheid voor comfortabele gesprekken en wandelingen met je vrienden en familie.
Tot 20 km - Ervaar een groter rijbereik met de 17,5 Ah accu. Kies de verwisselbare accu die past bij jouw verlangen naar een ontsnapping.

Makkelijk te gebruiken, makkelijk om te reizen
Eenvoudig, maar perfect. De Verso heeft het allemaal. Demonteer je rolstoel in een paar seconden. Alle onderdelen zijn gemakkelijk mee te nemen en niet te zwaar om gemakkelijk in een auto te vervoeren. Montage is eenvoudig met ons Click&Drive systeem. Geen gereedschap nodig, gewoon je accu aansluiten en je kunt rijden! Dankzij onze verwijderbare accu kun je je stoel opladen waar en wanneer je maar wilt.

Een unieke functie voor de Verso is het afneembare motor- en accublok. Maak je rolstoel los van de accu en het wielblok om hem gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. Zowel het frame als het "aangedreven deel" van Verso hebben een extra wiel om ervoor te zorgen dat er geen onderdelen beschadigd kunnen raken door het loskoppelen. Ze zorgen ook voor eenvoudig manoeuvreren. De zitting kan eenvoudig worden ingeklapt, net als bij een van onze andere veelverkochte handbewogen rolstoelen. Perfect voor vervoer in de koffer van de auto of om thuis op te bergen.

Lichtgewicht
Wij geven om jou... en je rug. De Verso is een zeer lichte elektrische rolstoel met slechts 16,1 kg voor het gemotoriseerde deel en 9,9 kg transportgewicht voor het hoofdframe. Gemakkelijk op te tillen zonder enige belasting.

  • 16,2kg - Zwaarste deel
  • 9,9kg - Transportgewicht (zonder kussen, voetsteun en armsteun

De Verso is een veelzijdige en wendbare elektrische rolstoel. Dankzij het lichtgewicht ontwerp is het de perfecte rolstoel voor gebruikers die veel onderweg zijn en hun mobiliteit willen vergroten zonder aan comfort in te boeten..

Twee-in-een, verander Verso in een handbewogen rolstoel
Verso biedt een unieke optie voor mensen die zowel een manuele als een elektrische rolstoel nodig hebben. Met onze optionele 24" wielset kan u eenvoudig wisselen tussen handmatig of aangedreven rijden. Stekker in het stopcontact en rijden maar!

Kleur(en) bekleding
Frame kleuren
 
*Toebehoren en eigenschappen kunnen afwijken naargelang het land. Technische wijzigingen voorbehouden.
Verso


130

610

630

650

670

1078

937-1002

440

460

480

500

420-480

521

400

420

440

460

480

10°

15

1145

31,3

6 km/h

15 km

21 km

2 x 250W


Wielenset 24 inch

Begeleidersbediening

Extra accupack

Romppelotten

VermeirenFacebook© 2018 Vermeiren Group
RPR Antwerpen 0427 753 964


Pers
Garantie
NV VERMEIREN NV
Vermeirenplein 1-15
2920 Kalmthout


@ : info@vermeiren.be