2219E Vintage

Moderne E-bike met retro look!

Deze elektrische driewielfiets voor volwassenen (binnenbeenlengte 75-108cm) Vintage is ideaal voor nostalgische mensen. De fiets heeft bruine banden en een groenbruin frame voor een echte retrolook. Maakt u 'm graag helemaal compleet vintage, dan kan u optioneel een grote mand op het bagagerek plaatsen.

Deze E-bike is de ideale driewieler voor lange afstanden. De fiets is zo op maat in te stellen dat u optimaal comfort en stabiliteit geniet. 

Het stuur is verkrijgbaar in verschillende modellen en aanpasbaar in hoogte en in hoek. Het zadel kan ook in hoogte worden versteld. Daardoor creëert u de beste fietspositie. De V-brakes aan de voorzijde zijn voorzien van een parkeerrem. Optioneel is het mogelijk om schijfremmen op de achterwielen te verkrijgen. Het frame is bewust laag gehouden zodat op- en afstappen wordt vergemakkelijkt. Achteraan vindt u een ruim bagagerek waarmee u makkelijk uw boodschappen kan transporteren.

De geïntegreerde elektrische motor geeft trapondersteuning tijdens het fietsen. De batterij kan makkelijk aan en uit worden geschakeld met een simpele druk op de handbediening aan het stuur. Er is ook een boosterfunctie voorzien voor een extra versnelling wanneer dat nodig is. De batterij bevindt zich achteraan onder de transportmand. De batterij is zeer licht en makkelijk afneembaar zodat ze binnenshuis kan worden opgeladen. De actieradius is afhankelijk van het gebruik, de staat van het wegdek, de persoonlijke conditie en het geselecteerde programma. 

  • Max. snelheid: 17km/h
  • Batterij: 36V - 9Ah
Kleur(en) bekleding
Frame kleuren
*Toebehoren en eigenschappen kunnen afwijken naargelang het land. Technische wijzigingen voorbehouden.
2219E (Vintage)
VermeirenVermeiren on youtube
Vermeiren on linked in

© 2018 Vermeiren Group
RPR Antwerpen 0427 753 964